Vår försäljningsmetod är enkel

Vi fräschar upp din bil och säljer den till ett mycket bättre pris än du skulle få vid ett inbyte. I snitt får våra kunder 10.000 - 30.000kr mer för sin bil.

Grattis SMK-Racing!

Svensk Mästare 2018 - Alex Céwe #62

Alex lyckades även med ett EM-silver 2018 i Znin, Polen.

Sälja

Vi fräschar upp din bil och säljer den till ett mycket bättre pris.

Köpa

Enkelt, tryggt och smidigt! Både för köpare och säljare.

Omdöme

Vi har samlat ihop några av våra kunder som har använt sig av vår förmedlingstjänst.

Svenska Motorkompaniet

Svenska Motorkompaniet AB (SMK) grundades år 2000 och ägs av Göran Céwe. SMK är märkesoberoende och bedriver sin verksamhet på den anrika adressen Huddingevägen 305, där det förmedlats och sålts bilar sedan 50-talet. Hos oss kan du använda dig av tjänsten "Vi säljer bilen åt dig" där vi hjälper dig förmedla din bil. Vi köper även person- och transportbilar. Vi erbjuder även service och reparationer i vår egen stora Mekonomen-verkstad. Vi är återförsäljare för mopedbilen Aixam som är det ledande varumärket i Europa. Vi erbjuder även service och reparationer i vår Aixam-verkstad. Kom in så berättar vi mer!

Läs mer om oss

Koll på historiken

... och trygg med garanti

Sagt om oss på

"Södertörns Brandtjänst AB har sålt ett flertal bilar med hjälp av Svenska motorkompaniet. Vi är mycket nöjda med smidighet och bemötande genom hela försäljningsprocessen av trevlig och kompetent personal. Mycket professionellt, det sparade oss både tid och pengar."

Marianne Sjöberg - Södertörns Brandtjänst

"Det är så himla enkelt att använda Svenska Motorkompaniets bilförmedlingstjänst, det enda vi behöver göra är att köra in de bilarna vi ska sälja till Svenska Motorkompaniet så sköter de resten. Efter någon vecka eller liknade så får vi ett samtal att bilen är såld och pengarna är på väg."

Jimmy Bergström - Dipart

"I över 10 år har Svenska Motorkompaniet hjälpt oss med allt som har med våra bilar att göra, köpa in fabriksnya bilar, serva bilar och sedan sälja våra begagnade bilar med hjälp av förmedlingstjänsten. Vårt samarbete hjälper oss att fokusera på det vi är bra på, våra byggprojekt"

Ted Biverud - M3-bygg

NYHET! Mopedbil - AIXAM, unikt med ABS-bromsar

Njut av friheten - kör bil från 15 år. Svenska Motorkompaniet är nu en auktoriserad återförsäljare av AIXAM - Europas ledande mopedbils-märke. Nu kan du som 15-åring ta dig till träningarna och skolan alldeles själv och som förälder kan du lugnt jobba vidare till dagens slut utan stress för lämning/hämtning av ex tränande ungdomar. Vi har Mopedbilar från AIXAM i lager för omgående leverans.

Läs mer

Nyhet! Ny försäljningschef!

Svenska Motorkompaniet välkomnar Philip Mangert i sin nya roll som försäljningschef!

Philip har arbetat på Svenska Motorkompaniet sedan 2016 då han blev heltidsanställd. Innan dess hade han sin praktikplats hos oss för att sedan jobba kvällar och helger. Grattis och lycka till med din nya roll som försäljningschef. Vid eventuella frågor - var god kontakta Göran Céwe 08 - 449 84 03.