Trygghet är att köpa en bil från oss!

Svenska Motorkompaniet är helt märkesoberoende och vi har under åren sålt bilar från nästan samtliga biltillverkare. Vår personal besitter en gedigen kunskap om de flesta bilmodeller på marknaden idag och kan ge råd kring vad du bör tänka på vid val av bil.

Vi strävar efter att göra det så enkelt och tryggt för dig som bilägare att köpa, äga, sköta och slutligen sälja din bil både som företagare och som privatperson. 

Därför erbjuder vi dig allt från försäljning av personbilar, företagsbilar/transportbilar, motorcyklar och yrkesfordon till optimerade finansieringsupplägg, garantier samt underhåll, service och reparationer via vår stora Mekonomen-verkstad. När det är dags att sälja kan du lämna in din bil till oss så säljer vi den åt dig. Enkelt, tryggt och smidigt. 

Vänder du dig till oss så har du möjlighet att ta del av vår stora erfarenhet. För oavsett vilken situation eller fas i livet som du befinner dig i så hjälper vi dig, precis som vi hjälpt de tusentals nöjda kunder vi haft sedan starten för 17 år sedan.